تایپ یا تایپ کردن به عمل نوشتنی که بهوسیله انگشتان دست و صفحهکلید یا هر نوع وسیله تحریر صورت میپذیرد گفته میشود. به دلیل آنکه امروزه اغلب اسناد و نوشتارها بهصورت الکترونیکی است؛ تایپ اهمیت زیادی دارد چراکه تایپ مهمترین وسیله در راستای نوشتن الکترونیکی است و متداولترین تایپ بهوسیله صفحهکلید صورت میپذیرد.
تبدیل دستنوشته به متن تایپشده
تبدیل دستنوشته ، تصویر ستنوشته و جزوه آموزشی به متن تایپ شده با سرعت بالا، کیفیت و هزینه مناسب
تبدیل فایل صوتی و ویدیویی به متن تایپشده
تبدیل فایل صوتی، فایل ویدیویی و دوره های آموزشی به متن تایپ شده با سرعت بالا، کیفیت و هزینه مناسب
ویرایش شامل بررسی دقیق یک سند کتبی است و ویراستار با ایجاد تغییرات، حذف و یا اضافه کردن برای مطابقت با یک استاندارد خاص و توافق شده بهمنظور آمادهسازی برای یک موضوع خاص یک سند را اصلاح میکند.
ویراستار اشتباهات نگارشی، فنی، زبانی و دستوری را اصلاح میکند و برای رسیدن به چنین سطحی از تسلط با مطالعه، نوشتن و تسلط بر دستور زبان مهارت کافی را در ویرایش متون به دست میآورد.
هدف از ویراستاری یک متن رفع ایرادات و رسا کردن متن و برطرف کردن ایرادات دستوری است؛ کتاب پس از ویرایش و بازبینی جان تازه میگیرد.
وظیفه نهایی ویراستاری تولیدی اثری یکپارچه، یکدست، دقیق و صحیح از یک محتوای اولیه است. درواقع زمانی که یک اثر از جهت محتوا، بیان، اعتبار، نظم و آراستگی و قوانین بیانی مورد بازبینی و بررسی قرار میگیرد فرآیند ویرایش بهخوبی صورت گرفته است.
صفحهآرایی حرفهای با نرمافزار ایندیزاین
قرار دادن نوشتهها، تصویرها، شماره صفحه و آماده کردن یک صفحه کتاب، روزنامه یا مجله و تنظیم صفحه با در نظر گرفتن مقتضیات مطالب درجشده را صفحه آرایی گویند.
در صفحهآرایی انتخاب هنرمندانه فونت، اندازه کلمات، فواصل خطوط، فاصله از حاشیهها، زیباسازی و طراحی گرافیکی صفحات، جاگذاری مناسب عکسها، انتخاب مناسب رنگها، داشتن دید خلاقانه و طراحی قوی و … از اهمیت بالایی برخوردار است.
انتشارات پیک مشاور به صفحهآرایی بهعنوان ابزاری جهت برقراری ارتباط بین کتاب و کتابخوان اهمیت ویژهای قائل است و با کادری مجرب، متناسب با محتوای کتاب صفحهآرایی کتاب را بهصورت حرفهای ارائه میدهد.
جلد کتاب همان رویهای است که برای محافظت و زیبایی هرچه بیشتر کتاب روی آن قرار میگیرد و بهغیراز این منظور، جهت انعکاس اطلاعاتی از محتوای داخل کتاب، اطلاعاتی از نویسنده و ناشر و بسیاری اطلاعات دیگر که مرتبط با معرفی کتاب است، به روی آن قرار میگیرد. حتی تصویرها و رنگهای تشکیلدهنده جلد کتاب نیز در جهت معرفی کتاب به خواننده، انتخاب میشوند.
طراحی یک جلد کتاب را میتوان آخرین مرحله قبل از انتشار کتاب دانست، زیرا در این مرحله لازم است سایز کتاب، رنگ کاغذها، تعداد صفحات و ویرایش نهایی نوشته مشخص باشد. در طراحی جلد کتاب باید به این نکته توجه داشت که مخاطبان کتاب چه کسانی هستند؟ در چه رده سنی قرار دارند؟ از چه جنسیتی و چه فرهنگی میباشند؟ این نکات باعث میشود که دید کلی و بهتری برای انتقال پیام از طریق جلد کتاب به آنها داشت.
انتشارات پیک مشاور با طراحان مجرب توانسته است کتابهای خود را با طرحی مورد پسند خوانندگان ارائه نماید.
پس از تکمیل مراحل آماده سازی، چاپ کتاب مستلزم دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانه ملی است. مجوزهای لازم برای چاپ کتاب عبارتند از:
- شماره شابک
- مجوز چاپ کتاب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- فهرستنویسی پیش از انتشار (فیپا) از کتابخانه ملی
- مجوز طرح جلد کتاب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- مجوز پخش (اعلام وصول) از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانه ملی